ВУДУ ЗА ЗДРАВА КОЖА И СИЛЕН ИМУНИТЕТ КАПС. 450МГ Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
90374
28,99 лв.

VOODOO  хранителна добавка

VOODOO хранителна добавка е с уникалната формула, създадена специално да почисти основно червата ти – там е скрит ключът към твоя хормонален баланс и силния имунитет. Натуралните билкови екстракти не дават шанс на „лошите“ бактерии и помагат на „добрите“ да работят за това, кожата ти да бъде чиста и здрава.

 

Цинк:

Цинкът е изключително важен за нормалната функция на имунната система. Дефицитът на цинк води до нарушена реакция на имунната система, което прави организма податлив към редица бактериални, вирусни и паразитни инфекции. Цинкът допринася и за нормалното делене на клетките и синтез на ДНК, това важи и за клетките от имунната система (като неутрофили, естествени клетки убийци, цитокини и В-лимфоцити). Цинкът допринася и за защитата на клетките от оксидативен стрес. 

Наличието на цинк в организма е важно за цялостната нормална функция на организма, тъй като цинкът допринася за: нормалните когнитивни функции, нормалното усвояване на микро и макро елементи (включително протеини, мазнини и витамин A); нормалното състояние на кожата, ноктите, косата, зрението, ставите, сърдечно-съдовата система; плодовитостта (при мъжете спомага за нормалното състояние на простатата); нормализира нивата на тестостерон.

 

Куркума:

Действа в дълбочина на клетките като забавя появата на първите белези на стареене. Има и антибактериален ефект, което пък е добре за предпазване от акне. Според много научни изследвания, куркуминът има противовъзпалително и болкоуспояващо действие, особено при хронична болка. Намалява значително нивото на кръвната захар, подобрява метаболизма, укрепва имунната система и предотвратява развитието на някои видове рак.

 

Коптис чиненсис:

Екстрактът от тази уникална билка насърчава производството на колаген, има активиращ кожата ефект, съчетан с антиоксидантни свойства. Активната му съставка Берберин се използва в козметични против стареене. Коптисът също има антиалергичен, избелващ и овлажняващ ефект. Увеличава притока на кръв към крайниците и е доказано, че има слабително свойства. Има благотворен ефект върху черния дроб чрез увеличаване на потока на основни ензими. Облекчава болката и възпаленията.

 

Ехинацея:

Слави се, като един от най-мощните природни модулатори и стимулатори на имунния отговор на организма. Лечебните качества и преимущества на тази билка, известни от хилядолетия, са получили одобрение и признание и от съвременната медицина. Ехинацеята има силни антиоксидантни съставки. Билката повишава силите на тялото да се бори срещу вирусите и инфекциите, но и има силно пречистващо действие върху кръвта и лимфата. Именно застоя на кръвта и складирането на отпадни вещества водят до куп здравословни проблеми.

 

Ангелика:

Стимулира храносмилането, секреторната функция на стомашно-чревния тракт, а при колики действуват спазмолитично. Има апетитовъзбуждащо и газогонно действие. Прилага се също като отхрачващо диуретично средство.

Витекс агнус кастус (Аврамово дърво)

Извесно още и като женски женшен. Укрепва цялостно половата система. Поддържа в граници нивата на пролактина. Лекува тежък ПМС. Регулира менструалния цикъл. Значително намалява болезнеността на гърдите в дните преди менструация. Регулира овулацията след прием на контрацептиви. Препоръчва се при наличие на кисти. Облекчава симптомите при настъпващ климакс. Помага при акне, когато причина е хормоналния дисбаланс. В някои страни като Мексико го използват и при респираторни инфекции, както и ухапвания от насекоми.

Глицериза глабра (Сладък корен)

Силен помощник на организма ни в борбата за баланс на хормоните. Съдържа  глицеризин - сладко вещество, което по степен на сладост превъзхожда захарта между 30 и 50 пъти – и фитоестрогени, които са ключовите елементи, които влияят на ендокринната ни система, на която пък дължим баланса на хормоните в тялото си.

За постигане на максимален и бърз ефект е препоръчително VOODOO хранителна добавка да се комбинира с VOODOO probiotic.

 

VOODOO хранителна добавка за здрава кожа съдържа 30 капсули по 450 мг, опаковани в блистери.

 

Съдържание в 1 капс. 
цинк  7 мг
екстракт от Vitex agnus - castus 40 мг
екстракт от Echinacea 50 мг
екстракт от Glycyrrhiza glabra 50 мг
екстракт от Angelica sinensis 50 мг
екстракт от Coptis chinensis rhysoma 50 мг
екстракт от куркума 200 мг

 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА


Препоръчителна дневна доза: За деца по 1 капсула, а за възрастни 2 капсули на ден. Да се приема сутрин по време на хранене. Възможно е при някои от приемащите да има слабителен ефект в 3-4 ден, което е белег на чистенето на организма от натрупаните токсини.

 

За постигане на максимален и бърз ефект е препоръчително VOODOO хранителна добавка да се комбинира с VOODOO probiotic или друга пробиотична форма.

 

Да не се приема при индивидуална непоносимост към отделни съставки, по време на бременност и кърмене.

Противопоказания: Не са известни.


Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. При прием да се избягва употребата на мазна и пикантна храна.

Начин на съхранение: Да се съхранява се на сухо, проветриво и защитено от пряка слънчева светлина място, при температура не по-висока от 25 оС и недостъпно за малки деца.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВУДУ ЗА ЗДРАВА КОЖА И СИЛЕН ИМУНИТЕТ КАПС. 450МГ Х 30
Вашият рейтинг