ВИЙТ ДЕПИЛИРАЩ ВОСЪК СЪС ЗАХАР И АРГАНОВО МАСЛО 250МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
83407
Промо цена 15,29 лв. Редовна цена 17,99 лв.

Произведен със 100% съставки от естествен произход, които ще Ви дадат дълготрайна гладкост до 28 дни. Благодарение на своята формула обогатена с естествено Арганово Масло, известно със своите овлажняващи свойства, те оставят кожата хидратирана и мека на допир. Формулата се изплаква лесно с вода. Дерматологично тестван. Проектиран за домашна употреба.

Предназначение:

Специално разработен, за да направи Вашата кожа гладка при докосване, независимо от вида й. Подходящ за прецизно приложение за деликатни зони като бикини линията, подмишниците, горна устна, както и за зоната на краката. Дълготрайна гладкост до 28 дни.

Sucrose, Aqua, Citric Acid, Solanum Tuberosum Starch, Argania Spinosa Kernel Oil.

Загряване на восъка. • Следвайки инструкциите, решете как ще загреете восъка: в съд с вряща вода или в микровълнова печка. • След като се загрее восъкът, използвайте края на шпатулата със синия квадрат (индикатор за температура), за да разбъркате восъка за около минута и да проверите температурата, както е обяснено в листовката. Нанасяне на восъка • Нанесете тънък слой от восъка, като използвате шпатула, в посока на растежа на косъма. • Незабавно поставете лентата върху нанесения восък. Поставете и притиснете лентата върху восъка в посока на растежа на косъма. Премахване на восъка • Дръжте кожата си опъната. Хванете края и дръпнете лентата в посока обратна на растежа на косъма, ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО! Издърпайте лентата с едно рязко движение, като придържате максимално близо до кожата • Можете да използвате повторно всяка лента, дори ако има залепен восък по нея. Не полагайте върху един и същ участък повече от веднъж. • Ако има остатъци върху кожата Bи, просто използвайте вода, за да ги отмиете.

Не използвайте върху херпеси, разширени вени, белези, бенки, възпалена, раздразнена, изгорена от слънцето кожа или върху кожа, която е имала неблагоприятна реакция при кола маска в миналото. Винаги оставяйте 72 часа между сесиите за обезкосмяване. Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако взимате всякакви лекарства, които могат да повлияят на кожата или ако страдате от кожни заболявания. Кола маската не е подходяща за възрастни хора, диабетици или хора, приемащи перорално ретиноиди. Преди всяка употреба, ПРОВЕРЕТЕ РЕАКЦИЯТА НА КОЖАТА чрез прилагане и премахване на продукта върху една малка част от кожата, която искате да третирате, следвайки указанията за употреба. Ако след 24 ЧАСА няма неблагоприятна реакция, продължете да използвате. Ако почувствате парене/изтръпване по време на употреба, отстранете продукта веднага и след това изплакнете обилно със студена вода. Ако усещането за парене продължава, потърсете медицинска помощ. Кожата може да бъде по-чувствителна за кратко време след употреба и е важно да избягвате да се чешете. След употреба Ви препоръчваме да изчакате 24 часа, преди да използвате дезодорант, парфюмирани продукти, да използвате оборудване за изкуствен тен, да плувате или да се излагате на слънце. ДА СЕ СЪХРАНЯВА ИЗВЪН ОБСЕГА НА ДЕЦА. В случай на поглъщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже външната опаковка. Да се избягва контакт с очите. В случай на контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Кола маската е подходяща за бременни жени, но може да доведе до образуване на синини.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИЙТ ДЕПИЛИРАЩ ВОСЪК СЪС ЗАХАР И АРГАНОВО МАСЛО 250МЛ
Вашият рейтинг