ВИТАБИОТИКС ПРЕГНАКЕЪР СИРОП 220МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
34750
23,20 лв.

Pregnacare® Сироп

Pregnacare е най-известният бранд хранителна добавки за бременни във Великобритания и на него се доверяват за пълноценния си хранителен режим жени, които са бременни или се опитват да имат бебе. Pregnacare Сироп е научно разработена формула от 18 витамина и минерала , вкл. 400µg фолиева киселина и 10mcg витамин D. Формулата на продукта е създадена така че всички нива на неговите съставки да са с безопасни за периода на бременността нива, със средни, а не с прекалено високи стойности.

Експертна течна грижа за майката и бебето

Pregnacare Сироп е разработен като алтернативен вариант на хранителна добавка за тези, които може да изпитват затруднения при приемането на таблетки или предпочитат течни добавки. Сиропът е с прекрасен портокалов вкус и е щадящ стомаха.

Препоръчителни нива на фолиева киселина и витамин D

Pregnacare Сироп съдържа 400µg фолиева киселина, препоръчителните за дневен прием нива за жени, които се опитват да имат бебе поне един месец преди бременността и до четвъртия месец от нея.

Приемът на фолиевата киселина под формата на хранителна добавка подобрява общото „фолатно“ състояние на бъдещата майка. Ниското съдържание на Фолиева киселина в организма е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в растящия фетус. Фолиевата киселина може да се приема през цялата бременност, защото подпомага растежа на майчината тъкан в този период.

Съдържа витамин В12 и цинк

Много проучвания доказват важността и значението на правилния прием на различни витамини и минерали по време на бременността и през периода на „Новата Мама“. Pregnacare осигурява богата гама от хранителни съставки за цялостна подкрепа, с внимателно балансирани и умерени нива, включвайки витамини В2, В6 и В12 за нормално образуване на червени кръвни клетки. Съдържа и цинк за нормална репродуктивна дейност.

Pregnacare избягва високи нива на желязо, които не са препоръчителни

За разлика от други пренатални витамини Pregnacare е формулиран специално с идеални, умерени нива на желязо. Високи нива на желязо не са препоръчителни, освен в случаите на специфични нужди, потвърдени от лекар.

Специално разработен от експерти

Pregnacare е разработен от експертите на Витабиотикс да подпомага здравословната хранителна диета на бъдещите майки по време на бременността. Pregnacare осигурява пълноценна палитра от най-важните нутриенти, с внимателно избрани безопасни нива, разработени на базата на международни проучвания.

Преди зачеване и по време на бременността

Приемът на Pregnacare се препоръчва още от зачеване, за да може бъдещата майка „да изгради запаси“ от полезни вещества, като напр. желязо. Пълноценното хранене е важно за подготовката на тялото за завишените нужди по време на бременността. Определени нутриенти като фолиевата киселина, витамин В12 и цинк са също изключително важни от момента на зачеване. Цинкът спомага за нормална фертилност и репродуктивна дейност; витамин В12 участва в образуването на червените кръвни клетки и в процеса на клетъчното делене. Pregnacare съдържа и йод –често препоръчван по време на бременност.

През целия период на бременността

Пълноценният прием на витамини и минерали е съществен за целия период на бременността, не само през първите 12 седмици. Pregnacare Сироп осигурява необходимите нутриенти за целия период на бременността, вкл. фолиева киселина, играеща важна роля през деветте месеца на бременност и необходима за нормалното образуване на червените кръвни клетки. Приемът на Pregnacare Сироп може да започне във всеки момент от бременността.

Този продукт е предназначен за жени в детеродна възраст. Прочетете листовката на продукта преди прием. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Потърсете професионален съвет преди прием на хранителната добавка, ако страдате от хранителна алергия. Консултирайте се с лекар или фармацевт, ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване. Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна хранителна диета и здравословен начин на живот. Тъй като Pregnacare съдържа витамин К, в случай че приемате антикоагуланти, не ползвайте Pregnacare, освен ако не е изрично препоръчан от лекар. Не е известно витамин К специално да влияе на действието на аспирина или хепарина. Продуктът съдържа желязо, което приемано в превишени дози, може да е вредно за малки деца. Да се съхранява в сухо помещение под 25°C, на недостъпно за деца място.

Състав:

Пречистена вода, сурова тръстикова захар, подсладител: малтитол глюкоза, магнезиев глюконат, витамин С (аскорбинова киселина), глицерин, железен сулфат, бетакаротин (Растителен глицерин, полисорбат 80, растително масло, екстракт от розмарин, антиоксиданти: смес от токофероли), цинков глюконат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, стабилизатор: ксантанова гума, ниацин (като никотинамид), витамин В6 (пиридоксин HCl), ароматизатори: портокалово масло, натриев хидроксид, консервант: калиев сорбат, пантотенова киселина (D-пантенол), витамин Е (DL- Алфа токоферил ацетат), тиамин (витамин В1 като хидрохлорид), меден сулфат, рибофлавин, фолиева киселина (като Pteroylmonoglutamic Acid), калиев йодид, D-биотин, витамин К, натриев селенат, антиоксидант: бутилхидроксианизол (ВНА), витамин D3 (холекалциферол), витамин В12 (цианокобаламин).

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Преди и по време на бременността приемайте по 2 чаени лъжички (5 ml) на ден. Една чаена лъжичка съдържа приблизително 5 ml сироп. Pregnacare Liquid не трябва да се приема на празен стомах. Приемайте продукта по време на или след хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИТАБИОТИКС ПРЕГНАКЕЪР СИРОП 220МЛ
Вашият рейтинг