TUBERCULINUM 9 CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
32975
4,85 лв.

TUBERCULINUM 9 CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от непреработен туберкулин, който се използва за лечение на ангина, тонзилит, бронхит и назофарингит. Tuberculinum се препоръчва при алергични настинки като сенна хрема или полиноза, възпаление на средното ухо с излив и кашлица. Той също така облекчава хора с астма. Туберкулинум може ефективно да се използва за лечение на херпес на клепача и конюнктивит. Tuberculinum е показан за лечение на запек и диария поради неправилно хранене, особено ако болката у пациента е на нивото на стомаха или черния дроб и заболяването е придружено от жълтеница. Този монопрепарат може да лекува бяло течение, дисменорея и аменорея. Той също така лекува повтарящи се или устойчиви инфекции  на пикочните пътища, обикновено причинени от Colobacilles. Благодарение на Туберкулинум е възможно да се отървем от повтарящи се циреи по носа или по брадичката и бели петна по ноктите, в случай на дефицит на цинк. Това хомеопатично лекарство, дори може да се използва за лечение на абсцеси, екземи и акне. Tuberculinum е ефективен за намаляване на безпокойството, придружено от възбуда и за лечение на някои поведенчески разстройства. Той  може да се използва за предотвратяване на спазми. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от суров туберкулин на Кох.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. Препоръчителното  лечение   в случай  УНГ  заболявания и заболявания на дихателните пътища - назофарингит, бронхит, инфекции на ухото и алергични настинки е една доза Tuberculinum 30 CH веднъж на ден в продължение на 3 месеца. За лечение на циреи, абсцеси и екзема се разтваря под езика една  доза Tuberculinum 30 CH всеки 15 дни в продължение на 3 месеца. В случай на рецидив, лечението може да бъде подновен.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:TUBERCULINUM 9 CH
Вашият рейтинг