Декоративна козметика за лице

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Декоративната козметика се превърна в неразделна част от ежедневието на много момичета по света. Гримът може не само да скрие недостатъците, но и значително да подчертае достойнството. Кои продукти са най-предпочитани и как да ги изберете правилно?

Какви гримове ще откриете в Аптека Нове?

Съществуват най-различни продукти, затова нека разгледаме едни от най-разпространените, които можете да откриете в Aptekanove.bg:

  • Устни – червила, гланцове и моливи, за перфектно очертани и запълнени устни. Можете да изберете допълнителен блясък или матиращи червила в любимите си цветове;
  • Очи – спирали за мигли, очни линии, автоматични моливи, сенки или помади за вежди. Направете погледа си неустоим. Кремообразни, прахообразни или блестящи палитри за всеки повод, в комбинация с водоустойчива спирала и молив;
  • Лице – фон дьо тени, коректори, пудри, ружове, бронзанти, хайлайтъри и основни и бази. Изберете продукти за лице според типа кожа – суха, мазна или комбинирана. За суха кожа са подходящи хидратиращите продукти, а за мазна – матиращите;
  • Аксесоари – тук можете да откриете четки, компактни огледалца, фикс спрейове и други помощници за перфектния грим.
    Подбирайте продуктите най-вече според нуждите на кожата на вашето лице.

Кои аксесоари за грим са ви необходими?

Освен да подберете козметиката, подходяща за вашата кожа, е важно да изберете и правилните аксесоари, с помощта на които да разгърнете потенциала на козметиката си. Имате възможност да се насочите към различни размери четки. Формата, текстурата и суперсилите, които производителите дават на четките, обикновено са насочени към конкретна задача. Някои от тях могат да се използват за различни цели, а други са създадени за нанасяне на конкретен продукт, т.е. не можете да смените четката за сенки с тази за руж. Всичко останало, което ще ви е необходимо, са палитри за смесване на козметика, пинсети, гъби, маши и др. 

За какво да внимавате, когато избирате грим?

Основната задача на грима е да подчертае външния ви вид, да отклони несъвършенствата в сенките и да подобри това, което може да изглежда по-добре.

За начало трябва да определите какво точно бихте искали да направите по-забележимо с помощта на козметика – да подчертаете големите очи или да наблегнете на чувствените устни. 

Не забравяйте да вземете предвид основните характеристики на вашия външен вид – цвят на косата и кожата, формата на лицето и веждите. Тези параметри до голяма степен определят кои нюанси да изберете и кои техники за гримиране да използвате. Цветът и формата на очите също имат значение. 

Защо да се доверите на Аптека Нове

В онлайн аптеката Aptekanove.bg можете да откриете голямо разнообразие от гримове, подходящи за всеки повод. Изберете визията, която искате да пресъздадете и с помощта на каталога намерете подходящите за вас продукти на страхотни цени.