ЕЛФЕЯ SWEET DREAMS КОАЛА ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
87665
14,29 лв.

Успокояваща грижа за чувствителната бебешка кожа от глава до пети, от първия ден след раждането. Кожата на бебетата е лесно раздразнима поради незавършения си защитен бариерен слой след раждането – тя има нужда от специализирана грижа и защита, докато укрепне. Затова е особено важно да поддържате бебчето добре памперирано – чисто и винаги след баня – с добре подхранена кожа. Така тя ще е по-здрава и по-малко склонна към зачервяване и засушаване, а то – спокойно и щастливо.

Нашата бебешка грижа за кожата е със специално подбрани съставки, за да осигури на бебето защита, комфорт и дълготрайна хидратация. БИО екстракт от Арника ефикасно успокоява раздразненията, БИО Алое гел подхранва, кокосово масло и масло от карите се грижат за еластичността, а пчелният восък създава защитна бариера на епидермиса. Лосионът е подходящ за всякаква възраст – от ден първи след раждането, както и за мама и баба. Нежен натурален аромат прави употребата му незаменима част от вечерния “Лека нощ” ритуал. Той е деликатен, успокояващ и подчертава естествената и незаменима “миризма на бебе”, която всички обичаме. Не съдържа синтетични съставки и консерванти, SLS или силикони.

AQUA, GLYCERIN, LANOLIN, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL STEARATE ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, OCTYLDODECANOL, BEESWAX, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM

 

ЗА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

АРНИКАТА се използва за медицински цели още от Средновековието при множество показания, като хематоми, наранявания, разширени вени, флебит, подагра, ревматизъм. Препоръчвана е още през 11-ти век от германската природолечителка света Хилдегард  за болкоуспокояващо и противовъзпалително лечение. Активното вещество в това полезно растение е хеленалин, мощно противовъзпалително средство, което предотвратява възпаления и намалява зачервяванията по кожата.

АЛОЕ ВЕРА е многогодишно растение, което принадлежи към семейство Liliaceae. Това добре познато растение е широко използвано както в традиционната, така и в съвременната медицина и козметика. Алое вера гелът съдържа повече от 75 потенциално биоактивни вещества, включително витамини, минерали, моно и полизахариди, аминокиселини и ензими. Именно тези компоненти придават на алоето терапевтичния му потенциал за намаляване на възпалението и борба с увреждането от свободните радикали за естествено забавяне стареенето на клетките. Помага като домашен лек за срещу дискомфорта и ускорява лечебния процес при измръзване, псориазис, екзема. Алое вера има антивирусни и противовъзпалителни свойства. Може да се използва като противогъбично и антимикробно средство. В нашия крем Алое Вера гелът служи като средство за хидратация и ускоряване процеса на възстановяване на деликатната бебешка кожа.

Натуралното масло от шеа (срещано още като ший или КАРИТЕ) се извлича от ядките на плод, който расте в саваните на Централна и Западна Африка на дърво, наречено Карите или Магнифолия. Още от древността то било използвано за решаването на какви ли не дерматологични проблеми – както медицински, така и козметични. Маслото от шеа е богато на витамини А, Е и F, и подпомага заздравяването на ранички. Успешно подпомага третиране на дерматити, екземи, обриви, изгаряния и изключително суха кожа. Маслото от шеа съдържа алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой. През лятото може да се използва и на плажа, тъй като предпазва кожата от ултравиолетовите слънчеви лъчи. Маслото от карите в нашата формула осигурява подхранване и мекота на бебешката кожа.

КОКОСОВОТО МАСЛО се добива от кокосови орехи – плодът на кокосовата палма. На санскрит кокосовата палма е известна като kalpa vriksha, което може да се преведе като „дървото, което дава всичко, необходимо за живота”. Кокосовото масло се е използвало като храна и лекарство още от зората на времето. Аюрведа (медицината на Индия) и медицинските системи в Полинезия отдавна рекламират терапевтичните и козметични свойства на кокоса. Кокосовото масло се състои от повече от 90% сурови наситени мазнини — важен и ценен строителен материал за всяка клетка в човешкото тяло. То е изключително лесно-усвоимо от кожата – попива бързо, хидратира и подхранва в дълбочина.

ПЧЕЛНИЯТ ВОСЪК е естествен биопродукт, който има благотворно въздействие върху човешкия организъм и може да се използва дълготрайно. Плод е на восъчните жлези на пчелите и служи за запечатване на клетките, където се събира меда. Известни са лечебните, регенериращи и разкрасяващи свойства на този дар от природата. В състава на пчелния восък има около 15 вида вещества – сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила и ароматни съединения. Той има анти-бактериални свойства и стимулира имунната система. Восъкът създава защитен филм, който запазва хидратацията в кожата и я защитава ефикасно от външните агресори – именно това е и основната му функция в нашия крем.

Нанасяйте на чиста и подсушена кожа. Сипете малко количесто на ръката си и разнесете нежно по лицето, като избягвате зоната около очите и устата на бебето. Не забравяйте сгъвката зад ушите, която е склонна към изсушаване и нацепване.  След това сипете по-голямо количество в дланите си и нанесете с масажни движения по цялото тяло на бебето. Обърнете внимание на сгъвките на кожата, лактите и колената. Сега Вашата рожба е с мека и спокойна кожа от глава до пети, ухае нежно и приятно! Нанасяйте след всяка баня веднъж дневно или при нужда. Напомняме, че за да се наслади вашето бебче максимално на тоалета си, е важно да затоплите леко в длани лосиона преди да нанесете на кожата му.

  • 100% НАТУРАЛЕН
  • БЕЗ СИНТЕТИЧНИ КОНСЕРВАНТИ
  • БЕЗ СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ
  • БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ
  • НЕ Е ТЕСТВАНО НА ЖИВОТНИ
  • ПОДХОДЯЩО ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА
  • ПРЕПОРЪЧВАМЕ ЗА ХОРА ОТ 0 до 100+

 

  • ХИДРАТИРА ДЪЛГОТРАЙНО
  • ИЗОЛИРА КОЖАТА ОТ ВРЕДИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА
  • НАМАЛЯВА РАЗДРАЗНЕНИЯТА
  • ПОДПОМАГА ЕЛАСТИЧНОСТТА
  • МОМЕНТАЛНО ОМЕКОТЯВА
  • НАТУРАЛЕН УСПОКОЯВАЩ АРОМАТ

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ЕЛФЕЯ SWEET DREAMS КОАЛА ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200МЛ
Вашият рейтинг