ЕЛФЕЯ SWEET DREAMS БЕБЕШКА КУТИЯ 1+1=3

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
88159
35,00 лв.

SWEET DREAMS ЛОСИОН

Лосион за лице и тяло, 200 мл.

Подхранва и омекотява чувствителната бебешка кожа. Подходящ за лице и тяло. БИО екстракт от Арника ефикасно успокоява раздразненията, БИО Алое гел хидратира, кокосово масло и масло от карите се грижат за еластичността, а пчелният восък създава защитна бариера на епидермиса. Натурална формула, свеждаща до минимум риска от алергии. Подходящо за всякаква възраст, 0+, както и за родители. Успокояващ натурален аромат, идеален за вечерния „лека нощ“ ритуал. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS, без силикони.

Нанасяйте на чиста и подсушена кожа. Сипете малко количесто на ръката си и разнесете нежно по лицето, като избягвате зоната около очите и устата на бебето. След това сипете по-голямо количество в дланите си и нанесете с масажни движения по цялото тяло на бебето. Обърнете внимание на сгъвките на кожата, лактите и колената. Сега Вашата рожба е с мека и спокойна кожа от глава до пети, ухае нежно и приятно! Нанасяйте след всяка баня веднъж дневно или при нужда.


SWEET DREAMS КРЕМ

Бериерен крем, 100 мл.

Заздравяващ крем за раздразнена и изложена на агресивни външни влияния кожа. Идеален за крем при смяна на пелени, предотвратява подсичане на бебешкото дупе. Цинк и БИО екстракт от Арника имат мощно противовъзпалително действие и ускоряват процеса на заздравяване на кожата. Подходящ също за предпазване на кожата от измръзване през студените зимни дни, за намазване на травмирани от слънчеви бани участъци на кожата. Има силно успокояващ ефект и приятен изцяло натурален аромат. Натурална формула, свеждаща до минимум риска от алергии. Подходящо за всякаква възраст, 0+, както и за родители. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS, без силикони.

Като бариерен крем при смяна на пелени:

Измийте бебешкото дупе и подсушете добре – особено около сгъвките и „гривничките“ на кожата. Нанесете обилно количество крем ако дупето е зачервено и раздразнено. За превенция, нанасяйте малко количество крем при всяка смяна на пелените, винаги на чиста и добре подсушена кожа.

Като възстановяващ крем при измръзнала или зачервена от слънцето кожа:

Измийте добре кожата с хладка вода и подсушете с леки попивателни потупвания – не търкайте травмираните участъци. Нанесете малко количество крем с леки кръгообразни движения върху засегнатите зони. Прилагайте 2-3 пъти на ден или при необходимост.


SWEET DREAMS ДУШ ГЕЛ

Душ гел за коса и тяло, 250 мл

Нежно измива деликатната бебешка коса и кожа без да я изсушава. Ефикасно премахва замърсяванията от ежедневните игри, хранене и тоалетни нужди на бебето. Създава богата пяна, която достига до всяка гънка на мъниците и се отмива бързо и лесно – докато играта не спира!

БИО Алое гел хидратира и подпомага естествените бариерни функции на епидермиса – това спомага да се предпази все още крешката бебешка кожа от изсушаване и раздразнения. Формула „без сълзи“ – не дразни очите и превръща миенето на косата във весела забава.

Подходящ за всякаква възраст, от първия ден след раждането, както и за ежедневна употреба и от родители с чувствителна кожа. Успокояващ изцяло натурален аромат, идеален за вечерния „лека нощ“ ритуал. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS и без силикони.

 

УПОТРЕБА:

Сипете малко количество от гела между двете си ръце и разтъркайте до разпенване. Нанесете върху вече намокрена коса и масажирайте нежно. Изплакнете като „обирате“ стичащата се вода от лицето на бебето – те не обичат да бъдат мокрени очите и лицето им и това може да ги разсърди. Сипете отново малко количество гел и разпенете в ръцете си – нанесете на мокра кожа от глава до пети. Обърнете повече внимание на сгъвките на кожата – под мишниците, под вратлето и гривничките на бебето. Изплакнете обилно.

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ЕЛФЕЯ SWEET DREAMS БЕБЕШКА КУТИЯ 1+1=3
Вашият рейтинг