ЕЛФЕЯ БИО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МЕНТА 15МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
85288
8,80 лв.

Сладката мента се използва против повръщане, диария, газове и запек. Тя благоприятства кихането и е подходяща за лечение на заболявания на горните дихателни пътища, като астма, бронхит и синузит. Етеричното масло помага при главоболие, зъбобол и болки в гърлото. Може да се използва от деца, поради ниското съдържание на ментол в него.

Етеричното масло от сладка мента се използва за премахване на умствената умора, за повдигане на духа, при извънредни кризисни ситуации – като ярост, гняв, стрес и други. Много хора смятат, че то „пробужда чакрите на човека“ и „активира третото око“. Това лечебно средство е подходящо за мазна до комбинирана кожа. То премахва големите пори, намалява възпалението и изравнява тена на лицето. Ефективно действие оказва й върху проблемите с пърхота.

Притежава свеж, сладък, мек ментов аромат и се използва като връхна нотка. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, чаено дърво, иланг-иланг, лимон, розмарин, кедър, портокал, грейпфрут, бергамот. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Спомага за облекчаване на умствената умора и действа тонизиращо.

Етеричното масло от сладка мента е често използвано в парфюмерията. То може да се съчетава с масло от лавандула, лимон, чаено дърво, кедър, розмарин, бергамот, грейпфрут и портокал. Действа антисептично, антиалергично, противовъзпалително, спазмолитично, обезболяващо и тонизиращо.

Mentha spicata herb oil

Нанесете 1 – 2 капки от етеричното масло от сладка мента директно върху областта, която искате да третирате.

За ароматизация на стая: Капнете до 5 капки върху лампата и веднага ще усетите приятния, успокояващ и освежаващ аромат на сладката мента.

За масажи: Прибавете 15 капки от етеричното масло в 50 мл. базисно масло, за да получите разтвор, който лесно и бързо се прилага върху кожата. Може да комбинирате и другите по – горе изброени етерични масла.

За вана: Капнете 3 – 5 капки във водата и се насладете на нежния аромат, който ще погали кожата и сетивата ви. За максимален отпускащ и релаксиращ ефект може да направите комбинация.

ВНИМАНИЕ: Не прилагайте по време на хомеопатично лечение.

Етеричното масла трябва да се разреди в растително масло или друго подходящо за основа и след това да се използва върху кожата. НЕ го приемайте вътрешно, освен ако не е предназначен за готвене, следвайки предписаните указания.

 

ВНИМАНИЕ: Не прилагайте по време на хомеопатично лечение.

Етеричното масла трябва да се разреди в растително масло или друго подходящо за основа и след това да се използва върху кожата. НЕ го приемайте вътрешно, освен ако не е предназначен за готвене, следвайки предписаните указания.
Пазете далеч от деца. Да не се употребява от бременни и кърмещи жени!

Етеричното масло не трябва да се използва върху чувствителна кожа, затова ако е необходимо направете тест в ямката на лакътя и изчакайте поне 12 часа за странични ефекти.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ЕЛФЕЯ БИО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МЕНТА 15МЛ
Вашият рейтинг