BALEV BIO

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Ако търсите качествени био храни и напитки, Балев Био ще ви помогне да откриете перфектния асортимент за вас. В онлайн аптека Aptekanove.bg предлагаме веган продукти, подходящи за всекидневна употреба за деца и възрастни, които ще ви доставят максимално удоволствие от плодовете и зеленчуците, от които са направени. Можете да вземете любимата си напитка от боровинка или други плодове на супер цена и да се възползвате от доставката. По този начин лесно можете да се сдобиете с органичните сокове само с няколко клика, докато седите удобно у дома.

Какви продукти Балев Био ще откриете в аптека Нове

Балев Био разработва изцяло натурални храни и напитки, които са подходящи за всеки, който води здравословен начин на живот, грижейки се за своето здраве:

  • храни – фирмата предлага голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, приготвени по разнообразни начини. В каталога можете да откриете месни, млечни, вегетариански и консервирани предложения, подправки и разбира се, изкушение за всеки – много видове десерти, които, освен вкусни, са и много полезни. Марката осигурява и детски храни, подходящи за най-малките, които са специално приготвени за техните нужди;
  • суперхрани – богати на витамини и хранителни вещества, Балев Био предлага разнообразни супер храни, които можете да вземете на прах, както и в други форми, сред които са плодове от дървета, семена, масла и зърнени култури;
  • деликатеси – деликатесни продукти, които съдържат в себе си редица полезни вещества. Можете да се възползвате от консервираните или вакуумирани опаковки, в случай че искате да ги запазите за по-дълго;
  • напитки – здравословни сокове, чайове, алкохолни и безалкохолни напитки, сред които можете да откриете и подходящи за деца. 
  • добавки – витамини и минерали, добавки за здраве, коса, кожа и нокти. Сред добавките можете да откриете артикули за деца и бременни, съобразени с техните нужди.

Освен хранителни продукти, марката предлага и козметика, предназначена за различни части от тялото и проблемите, които могат да възникнат с коса, кожа и нокти.

Защо да се доверите на Балев Био

Марката разработва висококачествени натурални продукти, които събират в себе си всички полезни вещества на съставките. Специалистите от бранда създават изцяло органични и био артикули, които са чудесен източник на витамини. Тези продукти са чудесни за вашето здраве и са подходящи за нуждите на всеки човек, в зависимост от неговата необходимост. А в аптека Нове Фарм можете си изберете по нещо здравословно и вкусно за всеки ден.