Actavis

40 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. ГЕРИТАМИН ХИАЛУРОН КАПС. Х 30
  • Най-продаван
 2. ПРОАЛГИН ТАБЛ 500МГ Х 20
  • Най-продаван
 3. ГЕРИТАМИН КАПС. Х 20
  • Най-продаван

40 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Actavis е международна фармацевтична компания със седалище в Дъблин, Ирландия. Компанията е специализирана в разработването, производството и продажбата на достъпни лекарствени продукти. От онлайн аптека Aptekanove.bg предлагаме лекарства, имуностимуланти и хранителни добавки на достъпни цени, подходящи за деца и възрастни.

Какви продукти Actavis можете да откриете в Aptekanove.bg

В нашия каталог можете да разгледате следните категории, сред които да изберете най-подходящите артикули за вас и вашето семейство:

 • козметика – Actavis предлага детски кремове, подходяща за различни типове кожа и кожни раздразнение. Бебешката козметика е подходяща за проблемна кожа, използва се против подсичане, обриви или дерматит;
 • грижа за майката и детето – капки против колики, кремове за различни нужди и много други артикули, които ще ви помогнат за отглеждането на вашето мъниче;
 • хранителни добавки – в асортимента на марката можете да откриете витамини и минерали, подходящи за ежедневна употреба, имуностимулатори за подсилване на имунната система, както и грижа за здрави коса, кожа и нокти и спокойствие и сън;
 • здраве – фирмата предлага таблетки, сиропи и прахчета против грип и настинка, лекарствени продукти за лечение на различни видове болка, капки за нос, очи и уши, лечение на болно гърло, дерматологични проблеми, сърдечно-съдови проблеми, както и нарушения в храносмилателната система и стомашно-чревния тракт.

Actavis ще ви помогне да откриете правилното лекарство за вашия проблем. Марката предлага както кремове и гелове за различни нужди, хапчета и сиропи против грип и болки в гърлото, както и много други средства за справяне с болка, неразположения или за подобряване на правилното функциониране на вашето тяло.

Защо да се доверите на Actavis

Като водещ световен доставчик на лекарства, Actavis разбира колко е важно безопасните, качествени лекарства да бъдат достъпни. Фирмата произвежда широка гама от генерични продукти в почти всяка терапевтична област и формат, от таблетки и капсули до течности, мехлеми и кремове, до широка гама от ефективни лекарствени форми и комплексни системи. 

Надграждайки дългогодишен опит в постиженията, фирмата продължава да преследва силно бъдеще в генеричните лекарства, като се фокусира върху нуждите на пациентите, осигурявайки съответствие, удобство, ефикасност и безопасност и предоставяйки достъпни генерични продукти на пациентите и здравните системи по целия свят. При нас можете да намерите широката гама продукти на бранда на добри цени.